Αδάμη Δέσποινα

adami_fwtiadownload_aΚάνε με φωτιά

Κυκλοφορεί από τον Καθρέφτη Ήχων Αληθινών, ένα νέο mini CD με τίτλο «Κάνε με φωτιά»,

με την τραγουδίστρια και μουσικό Δέσποινα Αδάμη.

Το  CD περιέχει 5 τραγούδια και είναι η πρώτη προσωπική της δουλειά. Στα τραγούδια του νέου CD, έχει γράψει μουσική και στίχους η τραγουδίστρια και μουσικός Δέσποινα Καρλή.

Ενορχηστρώσεις έχουν κάνει ο Νίκος Γεωργόπουλος και ο Τάσος Κατσούλης, ενώ  στις ηχογραφήσεις συμμετέχουν οι μουσικοί: Νίκος Γεωργόπουλος, Τάσος Κατσούλης, Αργύρης Δαντίλης, Αντώνης Τζώρτζης, Κώστας Δήμου, Γιώργος Λυερός.

Στίχοι για τον έρωτα και την αγάπη, ευαίσθητοι, τρυφεροί αλλά ταυτόχρονα απλοί, άμεσοι και περιεκτικοί, αγκαλιάζονται από ωραίες, χαρακτηριστικές μελωδίες, ποικίλων μουσικών χρωμάτων και ρυθμών. Ήχοι σημερινοί, μοντέρνοι, έντεχνοι αλλά και λαϊκοί περιέχονται στο νέο αυτό  CD, που καλύπτει αρκετές μουσικές προτιμήσεις, αφού περιέχει electro - pop, λαϊκή μπαλάντα, έντεχνη λαϊκή ρούμπα, σύγχρονο λαϊκό χασάπικο και ζεϊμπέκικο. Η Δέσποινα Αδάμη, άλλοτε τρυφερή και με ευαισθησία, άλλοτε δυναμική και με πάθος, με τη δική της μοναδική ερμηνεία και με την ξεχωριστή, λαμπερή της χροιά, κατορθώνει να γεφυρώσει τις όποιες διαφορές ύφους των τραγουδιών, δημιουργώντας τελικά ένα ευχάριστο και ομοιογενές μουσικό αποτέλεσμα, που το σφραγίζει ανεξίτηλα το δικό της προσωπικό στυλ.

Ήδη ακούγονται στα ραδιόφωνα το electo – pop «Ξαφνιάζομαι», η μπαλάντα «Κάνε με φωτιά» και το ζεϊμπέκικο « Με κούρασαν οι αγάπες»

Στις ηχογραφήσεις έπαιξαν οι μουσικοί:

Μπουζούκι, Μπαγλαμάς, Κιθάρα  Κλασική:  ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
Κιθάρες:  ΑΡΓΥΡΗΣ ΔΑΝΤΙΛΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ  ΤΖΩΡΤΖΗΣ
Κιθάρες Ακουστικές Ηλεκτρικές:  ΑΡΓΥΡΗΣ ΔΑΝΤΙΛΗΣ
Πλήκτρα : ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
Κλαρίνο  - Νέυ :  ΚΩΣΤΑΣ  ΔΗΜΟΥ
Βιολί : ΓΙΩΡΓΟΣ  ΛΥΕΡΟΣ
Φωνητικά : ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΜΑΡΤΗ, ΚΩΣΤΑΣ  ΜΗΤΡΟΠΑΠΠΑΣ

Ηχοληψία-Μίξη=Studio Nikta(Τάσος Κατσούλης, Αντώνης Τζώρτζης)
Mastering=Studio Nikta(Αντώνης Τζώρτζης)


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΔΑΜΗ: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Μουσικός και τραγουδίστρια έχει σπουδάσει ακκορντεόν στο Εθνικό Ωδείο. Έχει συνεργαστεί και τραγουδήσει με διάφορα μουσικά σχήματα της Αθήνας και επαρχίας, που καλύπτουν μιά μεγάλη γκάμα του ελληνικού τραγουδιού από το παραδοσιακό και νησιώτικο, το ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι, το ρετρό, το νέο κύμα, το ελαφρολαϊκό, το έντεχνο και το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί είναι η Μαρίνα Βασιλάκη, η Νάσια Κονιτοπούλου, η Τασία Βέρρα, ο Θανάσης Κομνηνός, η Λέλα Παπαδοπούλου, ο Άγγελος Καλαβρυτινός, η Μαίρη Λίντα, ο Μιχάλης Βιολάρης, ο Ηλίας Καραγιάννης, ο Σταμάτης Κόκκοτας, η Δέσποινα Καρλή, καθώς και οι συνθέτες  Μιχάλης Τερζής και Δημήτρης Παναγόπουλος. Δισκογραφικά έχει πρωτοεμφανιστεί στα συλλογικά CD «Στροφές Αθανασίας» και «Συνάντηση», ερμηνεύοντας τραγούδια σε στίχους Κώστα Παπαϊωάννου και  μουσική Δημήτρη Παναγόπουλου. Επίσης συμμετείχε στο έργο «5 CD MEΓΑΛΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ», της FM RECORDS και συγκεκριμένα στα σεγόντα ολόκληρου του «CD2 Σταμάτης Κόκκοτας», σε ενορχήστρωση Μιχάλη Τερζή, όπως και  σε vocals στο έργο «Γέφυρα Ρίου Αντιρίου» (soundrack) που συνέθεσε ο ίδιος συνθέτης. Tο CD ΚΑΝΕ ΜΕ ΦΩΤΙΑ είναι η πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφκή παρουσία.download_a


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΙΣΚΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΔΑΜΗ - ΚΑΝΕ ΜΕ ΦΩΤΙΑ

Κωδ Δίσκου ΚS209

1.Ξαφνιάζομαι - 3'13
2.Αν ξαναγύρναγες - 3'29
3.Θα΄ρθείς - 2'54
4.Με κούρασαν οι αγάπες - 3'51
5.Κάνε με φωτιά - 3'49

Στίχοι - Μουσική:  Δέσποινα Καρλή

создать сайт